Arkitekter

Arkitekter København

Arkitekter København

Mary Fisher Knott, CID, RSPI, alliancefrie ASID
” Jeg havde ønsket at blive involveret i det byggede miljø, arkitekter, eftersom jeg var fire eller kærlig hånd. Af alle de ting, de ansatte og deres opgaver fascineret mig mest. Der rejses i et landbrugssamfund, jeg ikke har mødt meget vægt på design erhverv, men jeg tog så mange
Kurser som jeg kunne forberede mig til en karriere i arkitektur. Jeg sige arkitektur fordi jeg havde ingen idé om, at indretningen er blevet et erhverv i sig selv. I college var jeg udsat for et erhverv af interiør design som en karrieremulighed. Når muligheden for

Arkitekter København

En karrierevej i indretningen blev klar, mit akademiske liv blev mere spændende, arkitekter, engagerende mig i en meget mere engagerende måde. After jeg havde checket ind mange år arbejder i små arkitektur irms og derefter i indretningen af et stort AE (arkitektonisk- engineering) irm, jeg fik en kandidatgrad og forfulgte en karriere i design-uddannelse. Vælge
Uddannelse sti har tilladt mig at fortsætte med at være en del af design erhverv og at give noget tilbage til dette erhverv, som har givet mig en tilfredsstillende karriere.
Robert J. Krikac, IDEC
“Min far og bror er begge i opbygningen, arkitekter, så jeg voksede op omkring et byggeri miljø. Oven i det, har altid været et talent, som kommer naturligt til mig. Design er de bedste masker på ting, som jeg er tryg ved, nyde og kan forsørge sig selv. Jeg blev faktisk
En forundersøge store for to år før design. Jeg
Skiftet after jeg havde checket ind at realisere det var ikke at stimulere eller kreative nok til mig, arkitekter København, så jeg har forpligtet sig til at tage på yderligere fire års skolegang. Det var helt sikkert det værd.

Arkitekter København

Alexis B. grænser, alliancefrie ASID
“Jeg blev indretningsarkitekt min kærlighed til kunst . Det blomstrede fra det var en dyb respekt for den måde et interiør påvirker medarbejdernes sin papirløse samlivsforhold.
Nigel Ann Ames, alliancefrie ASID
” Boligindretning optager alle mine interesser for kunst, business, og videnskaben i en profession. Hver dag får jeg til at udøve en lang række færdigheder, så jeg er aldrig træt.

Arkitekter København

Charisse Johnston, ASID, LEED-AP, CID
” Fordi jeg nyder at arbejde med andre og skabe smukke løsninger.

Arkitekter København

Chris Socci, alliancefrie ASID
“Jeg blev indretningsarkitekt fordi jeg altid har været fascineret af arkitektur og indendørs miljøer. Jeg har altid vidst jeg ønskede at arbejde i et erhverv, som ville give mig til
Udforsk både kreativitet og logik. Da jeg ankom i til
Design skole, jeg hurtigt værdsat og forstået, arkitekter København,

Arkitekter København

Arkitekter København

at indretningsarkitekter afect sundhed, sikkerhed og velfærd for borgerne og brugerne af en plads, og derfor er i stand til positivt inluence slutbruger via design gjorde dette erhverv endnu mere tiltalende for mig.

Arkitekter København

Shannon Mitchener, LEED-AP, alliancefrie ASID, knytte iida
NOTER
1. Nationale Råd for indretning Qualification. 2008. “NCIDQ Definition af indretning.” NCIDQ.org, http://www.ncidq. org/who/definition.htm.
2. Charlotte S. Jensen. 2001. “Design Versus indretning.” interiør og kilder, arkitekter København, September 91.
3. John bunken. 2000. En historie med indretning (New York: John Wiley & Sons), 255.
4. Nina Campbell og Caroline Seebohm. 1992. Elsie de Wolfe: dekorative Life (New York: Clarkson N. Potter),
5. U.S. Grøn bygning. 2003. Bygningen Dynamik: nationale tendenser og perspektiver for højtydende grønne bygninger.
(Washington DC: U.S. Green Building Council) 3.
6. Verdenskommissionen for Miljø og Udvikling. 1987. Brundtland-rapporten: vores fælles fremtid. Oxford: Oxford University Press.
7. Christine M. Piotrowski og Elizabeth A. Rogers. arkitekter København, 2007. Udformningen af kommerciel interiør 2nd ed. (Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons), 17.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arkitekter