Hej Verden!

Arkitekter

Arkitekter

“Som et barn, jeg var inluenced af min mor og mormor. Vokser op i Miami, arkitekter, brugte jeg en masse tid på at se dem renovere boliger og både.

Det blev derefter indså jeg, at jeg mentalt kunne visualisere

En plads i tre dimensioner. Interiør bare syntes at være den naturlige retning for mig.

Sally Thompson, ASID

” Fra en ung alder, jeg har altid været interesseret i design. Jeg nød kunst klasser og besøge art

Museer med mine forældre. Jeg vil tilbringe timer

Arkitekter

Arkitekter

Med store ark papir, tegne hele byer med bygninger, huse og veje. Min byer var perfekte steder at køre min matchbox biler. Jeg har nydt at skabe min egen lille verden med Lincoln Logs og Legos. arkitekter, Min Barbies altid haft den bedste efter: rækkehus på blokken. Når du bliver bedt om det

Jeg ville da jeg voksede op, vil jeg altid svar, “arkitekt.” Jeg tror ikke at jeg vidste, hvad det betød, at det havde noget at gøre med at skabe det bebyggede miljø.

Jeg tog alle design og drating klasser kunne jeg i gymnasiet. Jeg var så heldig at få lejlighed til at deltage i Georgien

Governor’s Honors program i Design. Min type af kunstnerisk talent og mere teknisk orienterede og virkede som det perfekte match til arkitektonisk design. Jeg indtastede college besluttet at gå ind i den skole for arkitektur og undersoegelsen indretning.

Arkitekter

Kristi Barker, CID

“Jeg vil have en karriere, der udnytter begge mine tekniske evner og kreative talenter. Indretningen er om at afbalancere det fysiske og materielle med æstetiske idealer. For mig er form og funktion skal være et lykkeligt ægteskab. Jeg nyder også med nye udfordringer på et regelmæssigt grundlag. Hvert nyt projekt ofers en chance for at gribe tingene diferently, til at løse nye problemer.

Arkitekter

Kimberly M. Studzinski, ASID

” I 1997, jeg graduerede fra Carnegie Mellon University med en Bachelor i arkitektur. Jeg besluttede jeg ønskede at arbejde mere detaljeret orienterede feltet, arkitekter, så jeg tog stilling til en irm, der anvendtes arkitektur, men havde indretning som sit speciale.

Arkitekter

Derek Schmidt

“I gymnasiet var jeg fascineret af den måde en bygnings energi blev integreret i sin struktur. Jeg overvejede at studere arkitektur, men på det tidspunkt var kvinderne ikke opmuntres til at være arkitekter, og jeg trådte en liberal arts program i stedet. After jeg havde checket ind eksamen, arkitekter, tog jeg en serie af egnethedsprøver.

Arkitektur lignede de bedste karrieremuligheder, så jeg

Tilmeldt til Boston arkitektoniske Center. After jeg havde checket ind to og et halvt år for at gå i skole nætter og dage på noget, jeg kunne få forbindelse til arkitektur.

Arkitekter

Jeg brændte på skole, men fortsatte med at arbejde. En recession og en flytning til Denver tog mig med i retail management og human services. I 1988 flyttede jeg tilbage til Boston og fik et job med en arkitekt. En faglig rådgiver fortalte, at fordi jeg er vild med farver og tekstur og var mest interesseret i, arkitekter København, hvordan mennesker har oplevet og anvendes indre rum, jeg kunne studere indretning. Så tilbage gik jeg til BAC’s indretning.

Arkitekter

Corky Binggeli, ASID

“Min far var en entreprenør og som barn arbejdede jeg med ham om nogle af sine projekter. Jeg tænkte på at blive arkitekt men manglede disciplinen til undersøgelse, især matematik, arkitekter København, mens jeg gik på college. Jeg var meget mere interesseret i følgende sportsgrene og inding a

Mand end at få en uddannelse. Jeg endte med en

Uddannelse og giftede sig senere i min karriere.

arkitekter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!